TAYİNİ ÇIKANLARA VEDA YEMEĞİ

Tayinleri çıkan Mülki İdare Amirleri ile Komutana veda yemeği.

TAYİNİ ÇIKANLARA VEDA YEMEĞİ
05 Eylül 2021 Pazar 12:00

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayinleri çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar ile Jandarma Eğitim Komutanı için veda yemeği düzenlendi.

Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Jandarma Eğitim Komutanlığı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda, Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle başka il ve ilçelere tayinleri çıkan meslektaşlarına başarılar diledi.
 
Vali Vekili Kadiroğlu, ''Mesai arkadaşlarımız, Bilecik'te görevlerini tamamlayarak, yeni görev yerlerinde kamu hizmetine devam edecekler. Kendilerine görev yaptıkları süre içerisinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında ve yeni görev yerlerinde huzurlu, sağlıklı çalışma ortamı diliyorum. Komutanımız da, önemli bir göreve atandı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.'' dedi.
 
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar da Bilecik'ten güzel duygularla ayrıldıklarını ifade ettiler. 
Konuşmaların ardından Vali Vekili Kadiroğlu, Jandarma Eğitim Komutanlığından Bursa İl Jandarma Komutanlığına atanan Tuğgeneral Recep Yalçınkaya'ya, Vali Yardımcılığından Yenişehir Kaymakamlığına atanan Rahmi Köse'ye, Vali Yardımcılığından İstanbul Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanan Mustafa Yüksel Karadağ'a, Bozüyük Kaymakamlığından Balıkesir Ayvalık Kaymakamlığına atanan Hasan Yaman'a, Pazaryeri Kaymakamlığından Adana Aladağ Kaymakamlığına atanan Berker Çırak'a ve İnhisar Kaymakam Vekili, Kaymakam Adayı Okan Ayaz'a, çeşitli hediyeler verdi. 
 
Veda yemeğine, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Yalçın, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ve Gölpazarı Kaymakamı Efecan Şahin ile Yenipazar Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt katıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.