TÜFEKÇİOĞLU: “GÜÇLÜ TOPLUMLARIN TEMELİNİ GÜÇLÜ KADINLAR ATAR!”

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye ana ve ek hizmet binaları, atölye, sera tesisleri ve Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde çalışan tüm kadın çalışanlara karanfil dağıttı.

TÜFEKÇİOĞLU: “GÜÇLÜ TOPLUMLARIN TEMELİNİ GÜÇLÜ KADINLAR ATAR!”
08 Mart 2022 Salı 17:47

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU’NDAN KADIN ÇALIŞANLARA ANLAMLI SÜRPRİZ!

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye ana ve ek hizmet binaları, atölye, sera tesisleri ve Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde çalışan tüm kadın çalışanlara karanfil dağıttı.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, belediyede çalışan tüm kadın personellere karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve eşi Güler Tüfekçioğlu, tüm personelleri tek tek gezerek karanfilleri bizzat takdim etti. Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve eşi Güler Tüfekçioğlu’nun Bilecik Belediyesi Sera Tesisleri ve Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyaretine, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Belediye Meclis Üyeleri Nurten Bilecikligil ve Birol Ünsal da eşlik etti.

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU: “GÜÇLÜ TOPLUMLARIN TEMELİNİ GÜÇLÜ KADINLAR ATAR!”

Başkan Vekili Tüfekçioğlu yayımladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Hayatımıza kattığı emek ve değerler ile dünyayı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Hayatın her alanında aktif olarak yer alarak vicdan, adalet ve emekleriyle dünyayı daha iyi ve güzel bir yere dönüştüren kadınların her alanda eşitlik mücadelelerini destekliyoruz. Kadın aklının ve vicdanının değdiği her yerde başarı, eşitlik ve mutluluğun eksik olmadığını gayet iyi biliyoruz. Güçlü toplumların temelini güçlü kadınlar atar. Cumhuriyet tarihine baktığımızda Türk kadınının toplumdaki önemini daha iyi anlayabiliriz. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılırken kadınların emeği asla küçümsenemez. “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” sözüyle de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara verdiği önem ve değeri kendimize her zaman yol gösterici ışık edinmeliyiz.

Tarihin tüm dönemlerinde kadına yönelik eşitsizliğe, şiddete, istismara ve baskılara karşı direnirken hayatını kaybeden tüm insanları da bu vesileyle saygıyla anıyorum. Bilecik Belediyesi olarak kadına yönelik şiddetin her türlüsüne, her zaman ve her yerde karşı çıkmaya ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin önüne geçmeye devam edeceğiz. Kadın girişimciliğini geliştirmeyi, kadınların toplumsal statülerini güçlendirmeyi, üretime katılım kanallarını çoğaltmayı, kadınların hayat kalitesi ve refahlarını yükseltmeyi amaçlayan projelerimizi de sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü biz çok iyi biliyoruz ki kadının olduğu yerde her zaman iyilik ve güzellik vardır.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.”

Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren kadın çalışanlar, Başkan Vekili Tüfekçioğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.