TÜFEKÇİOĞLU'NDAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Hayatımıza kattığı emek ve değerler ile dünyayı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

TÜFEKÇİOĞLU'NDAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI
07 Mart 2022 Pazartesi 14:49

8 MART 2022 DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Hayatımıza kattığı emek ve değerler ile dünyayı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Hayatın her alanında aktif olarak yer alan, yer aldıkları alanları ise vicdan, adalet ve emekleriyle daha iyi ve güzele dönüştüren kadınların eşitlik mücadelelerini destekliyoruz. Kadın aklının ve vicdanının değdiği her yerde başarı, eşitlik ve mutluluğun eksik olmadığını gayet iyi biliyoruz. Güçlü toplumların temelini kadınlar atar. Cumhuriyet tarihine baktığımızda Türk kadının toplumdaki önemini daha iyi anlayabiliriz. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılırken kadınların emeği asla küçümsenemez. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.”

Tarihin tüm dönemlerinde kadına yönelik eşitsizliğe, şiddete, istismara ve baskılara karşı direnirken hayatını kaybeden tüm insanları da bu vesileyle saygıyla anıyorum. Bilecik Belediyesi olarak kadına karşı şiddetin her türlüsüne her zaman ve her yerde karşı çıkmaya ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin önüne geçmeye devam edeceğiz. Kadın girişimciliğini geliştirmeyi, kadınların toplumsal statülerini güçlendirmeyi, üretime katılım kanallarını çoğaltmayı, hayat kalitesi ve refahlarını yükseltmeyi amaçlayan projelerimizi de sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü biz çok iyi biliyoruz ki kadın varsa orada her zaman iyilik ve güzellik vardır.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.