VALİ KEMAL KIZILKAYA GÖREVİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik Valiliği görevine atanan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, görevine başladı. 

VALİ KEMAL KIZILKAYA GÖREVİNE BAŞLADI
05 Ekim 2021 Salı 16:11

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik Valiliği görevine atanan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, görevine başladı. 
 
Vali Dr. Kızılkaya, Bilecik Valiliği önünde Vali Yardımcıları Yunus Fatih Kadiroğlu ve Akgün Corav, Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, kaymakamlar ve daire müdürleri ile valilik personeli tarafından karşılandı.
 
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 02 Ekimde atandığını ve bugün itibariyle Bilecik Valiliği görevine başladığını anımsatan Vali Dr. Kızılkaya, görevi tevdii etmelerinden dolayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'ya şükranlarını sundu.
 
Bilecik ve çevresine yabancı olmadığını, doğup büyüdüğü topraklar itibarıyla bu bölgeden olduğunu ifade eden Vali Dr. Kızılkaya, ''Bugünlere gelmemde emeği geçen, üzerimde emeği olan başta kıymetli anne ve babama, beni yetiştiren değerli öğretmenlerime ve hocalarıma, görev yaptığım yerlerde samimiyetleriyle dualarıyla gücünü hep arkamda hissetmemi sağlayan dostlarıma, vatandaşlarıma hizmet ettiğim Türkiye'nin yedi coğrafi bölgesindeki hemşerilerime ve her zaman benim yanımda olan kıymetli eşime ve evlatlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum, Rabbim utandırmasın.'' dedi. 
 
Bilecik'i kuruluş ve kurtuluşun şehri, cihan devleti Osmanlı'nın temellerinin atıldığı çok önemli bir başlangıç noktası olarak nitelendiren Vali Dr. Kızılkaya, şöyle konuştu:
 
''Bilecik, konumu ve sahip olduğu kültürel, doğal, sosyal, ekonomik değerleri ile gelişmeye devam eden bir şehrimiz. Zaman içerisinde Bilecik'imizin bekleyen önümüzdeki meselelerini toplumun bütün kesimleriyle hep birlikte çözüm arayacağız ve elimizden geleni yapacağız. Ama önce her şey tanımakla, tanışmakla başlar. Ne diyor Yunus Emre gelin tanış olalım işi kolay kılalım, sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz. Bu vesileyle Bilecikli tüm hemşerilerimi tanımaya, tanışmaya buraya davet ediyorum ve şunu ifade etmek istiyorum ki vatandaşlarımıza kapım her zaman açık olacaktır. Bilecikli hemşerilerimizin hizmetinde sürekli her daim olduğumu bilmelerini isterim. İletişim kanallarımızın hep açık olduğunu, ortak aklı beraber yürüteceğimizi ifade ediyorum, bu vesileyle tekrar en kalbi duygularımla sizleri selamlıyorum.''
 
Vali Dr. Kızılkaya, daha sonra Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar ile İçişleri Bakanlığı birim müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.