VALİ KIZILKAYA'DAN ÇİFTÇİYE MUTLU HABER

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik'te ki çiftçilerin talebini gerçekleştirdi ve mutlu haberi verdi.

VALİ KIZILKAYA'DAN ÇİFTÇİYE MUTLU HABER
09 Haziran 2022 Perşembe 10:14

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik'te ki çiftçilerin talebini gerçekleştirdi ve mutlu haberi verdi. 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik'te göreve başladığı günden itibaren çözüm odaklı bir şekilde güler yüzle ilimizin sorunlarını çözerek halkın Valisi olduğunu göstermeye devam ediyor. 

Bilecik çiftçisinin önemli bir sorunu olan hububat alım süreleri konusunda Valilik makamında Bilecik Ziraat Odaları Birliği Başkanı Ahmet Sevinen ve TMO Eskişehir Başmüdürü Murat Hasçuhadar ile bir araya geldi. 

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Vali Kızılkaya, 1 ay olan sürenin 2 aya ve çiftçinin talebi oldukça tüm sezon genişleyebileceğini aktardı. 

Bilecik Valiliğinden yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; "Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya, TMO Eskişehir Başmüdürü Murat Hasçuhadar’ı makamında kabul etti. TMO'nun #Bilecik’ imizde 1 ay olan hububat alım süresinin en az 2 ay ve çiftçimizin talebi oldukça tüm sezonu kapsayacak şekilde genişletilmesi sağlanmıştır. Çiftçimize Hayırlı Olsun


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.