Vali Kızılkaya'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Dr. Kemal Kızılkaya Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Kızılkaya'dan Ramazan Bayramı Mesajı
02 Mayıs 2022 Pazartesi 17:29

Vali Dr. Kemal Kızılkaya Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Birliğin ve huzurun yer aldığı bereketli iftar sofralarında hemşehrilerimizle buluşulduğu rahmet ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznünü ve bayrama ulaşmanın mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirten Vali Kızılkaya mesajında;  “Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran ve hasret içerisinde olanları kavuşturan yoğun duyguları sevdiklerimizle birlikte hissetmemize olanak sağlayan kültürümüzün ve dinimizin müstesna günleridir.

Kıymetli Bilecikliler; kırgınlıkları, küslükleri bir kenara bırakarak sevgi içerisinde birbirimize kenetlenmek Ramazan Bayramı’nın gereğidir. Bu güzel fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeli, başta ailemiz ve sevdiklerimiz olmak üzere tüm yakınlarımızla mutluluk içerisinde geçirmeli, sevgiye muhtaç; yetim, garip, yaşlı ve hastaların gönüllerine dokunmalıyız.

Büyük küçük demeden herkesin bir aydır yolunu gözlediği, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve Bilecik’imize barış, huzur, güven ve güzellikler getirmesini diliyorum. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.