Vali Kızılkaya İstasyon Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya İstasyon Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Vali Kızılkaya İstasyon Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
28 Şubat 2022 Pazartesi 13:23

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya İstasyon Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Halk buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen programda Vali Kızılkaya İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.
Vatandaşlardan ve esnaflardan gelen talep ve istekleri değerlendiren Vali Kızılkaya, dile getirilen sorunların çözülmesi için ilgili kurum ve kuruluşların amirlerine talimat verdi. 
Programda taleplerini ve isteklerini aktarmak isteyen tüm vatandaşlara tek tek söz veren Vali Kızılkaya yaptığı açıklamada;  “Bugün burada konuşulanları ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri kayıt altına alıyoruz. Dile getirilen konuların çözümünün bizzat takipçisi olacağım. Kısa vadede yapılabilecek olanları hemen yapmaya çalışacağız. Diğer hususları da ilgililerine ileterek süreci takip edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 
İstasyon Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasının ardından Vali Kızılkaya, yapımı devam eden Bilecik ayrımı köprülü kavşak şantiyesinde incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden ve Karayolları Bursa Bölge Müdürü Umut Akyazı’dan bilgi aldı.
Programa Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Karayolları Bursa Bölge Müdürü Umut Akyazı, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Budak, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Dumansızoğlu, AKSA Doğalgaz Dağıtım AŞ yetkilileri, mahalle muhtarları ve İstasyon Mahallesi sakinleri katıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.