Vali Kızılkaya, Trafik Denetimlerine Katıldı

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Merkez ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yapılan emniyet kemeri denetimlerine katıldı.

Vali Kızılkaya, Trafik Denetimlerine Katıldı
30 Nisan 2022 Cumartesi 16:09

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Merkez ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yapılan emniyet kemeri denetimlerine katıldı.

Ramazan Bayramı süresince trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik olarak İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Bayramınız Kemerli Olsun” sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak emniyet kemeri denetimi yapıldı.

Vali Kızılkaya, denetimler sırasında durdurulan araçlarda bulunan sürücülere ve yolculara trafikte can güvenliğine, emniyet kemeri kullanımına ve hız limitlerine dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulundu.

Araçlarda bulunan çocuklara kırmızı düdük, yetişkinlere de bilgilendirici broşür veren Vali Kızılkaya; “Millet olarak güzel bir bayram geçirmek arzusundayız. Acı haber duymak yerine sevinçli bir bayram geçirmek istiyoruz. Herkes trafik kurallarına uyarsa, hız limitlerine uyarsa ve emniyet kemerlerini takarsa bayramı huzurlu ve neşe içerisinde yaşayabiliriz. Ramazan Bayramı’nda Emniyet ve Jandarma güçlerimizle Bilecik’te 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetimlerimizi devam ettireceğiz. Tüm çabamız hiç kimsenin üzülmemesi ve hiçbir haneye ateş düşmemesi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimize huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram diliyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.