VALİ KIZILKAYA, YENİ TARİFE BELİRLENMESİNİ İSTEDİ

Dolmuş ücretlerine yapılan son zamanların vatandaşlar tarafından büyük bir tepki ile karşılanması sonrasında Vali Kemal Kızılkaya, yeni bir tarife belirlenmesini istedi.

VALİ KIZILKAYA, YENİ TARİFE BELİRLENMESİNİ İSTEDİ
12 Nisan 2022 Salı 12:07

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, dolmuş ücretlerine yapılan zamlar sonrasında vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz ve Bilecik Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrasında Vali Kızılkaya, yeni bir tarifenin belirlenmesini istedi. 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Şoförler Odası Başkanı Selman Aydeniz’i makamında kabul etti. Bilecik’te şehiriçi toplu ulaşıma yapılan zamma başta öğrencilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın itirazlarını ileten Valimiz, esnafımızı mağdur etmeden yeni bir tarifenin belirlenmesini istedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.