VALİ ŞENTÜRK'TEN DUYGU DOLU MESAJ

Bilecik Valiliği görevinden Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personele Prensipler Genel Müdürlüğüne atanan Bilal Şentürk, duygu dolu bir mesaj yayınladı.

VALİ ŞENTÜRK'TEN DUYGU DOLU MESAJ
24 Temmuz 2021 Cumartesi 12:30

Bilecik eski Valisi Bilal Şentürk sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şunları aktardı; "Dolu dolu iki buçuk yıl geçirdiğim, kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bilecik Valiliği görevinden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürlüğüne atanmam nedeniyle ayrıldım. Bu çok özel ve güzel ilimizde hayırlı işlere vesile olabilmişsek ne mutlu.  Bırakabildiysek hoş bir seda… 
Tensipleriyle bana bu fırsatı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, her zaman destek olan İçişleri Bakanımız Sn Süleyman SOYLU ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Fatih DÖNMEZ’e, çalışma arkadaşlarım ve tüm Bilecikli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.