VALİLİKTEN UYARI

Bilecik Valiliği yapılan meteorolojik değerlendirme sonucunda bu gün kuvvetli yağış, sel, dolu ve fırtına beklendiğini aktardı.

VALİLİKTEN UYARI
11 Haziran 2022 Cumartesi 10:47

Bilecik'imizde 11.06.2022 Cumartesi Günü 06.00-23.00 Saatleri arasında Kuvvetli Yağış beklenmektedir.Oluşabilecek olumsuzluklara karşı tüm hemşehrilerimizi tedbirli olmaya davet ediyoruz. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur" diye aktarıldı. 

Valilikten yapılan açıklamada, "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 11 Haziran 2022 Cumartesi günü 06.00- 23.00 saatleri arasında ilimiz genelinde yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğinden; yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.