VATANDAŞLARA BUĞDAY ÇORBASI İKRAM EDİLDİ

Yurt genelinde olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’te de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü için düzenlenen çelenk sunma töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

VATANDAŞLARA BUĞDAY ÇORBASI İKRAM EDİLDİ
18 Mart 2023 Cumartesi 18:00

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN KAHRAMANLARI SAYGIYLA ANILDI

Yurt genelinde olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’te de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü için düzenlenen çelenk sunma töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, askeri erkan ve il protokolünün katıldığı tören sonrası protokol üyeleri şehitlik ziyareti gerçekleştirerek vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için dualar okudu.

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN VATANDAŞLARA BUĞDAY ÇORBASI VE ÜZÜM HOŞAFI İKRAM EDİLDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü programı kapsamında ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’nda vatandaşlara buğday çorbası, üzüm hoşafı ve somun ekmeği ikram edildi.
Çanakkale zaferinin nasıl elde edildiğinin hatırlatılması amacıyla gerçekleştirilen ikramda Belediye Başkan Yardımcısı Melih Tüfekçi vatandaşlara buğday çorbası ve üzüm hoşafı dağıttı.
Buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikramı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Tüfekçi, ‘’Bilecik Belediyesi olarak zaferi bizlere armağan eden ecdadımızı hatırlamak ve nasıl koşullarda bizlere bu vatanı emanet ettiklerini hatırlatmak amacıyla biz de Bilecik Belediyesi olarak halkımıza buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram ettik. Amacımız Çanakkale ruhunu yaşatmaktır. Ayrıca bugün Kayı şirketimizde toplanan ciromuzu gazi ve şehitlerimizin derneklerine bağışlayacağız. Vatanımızın içinde bulunduğu zor koşullarda yılmadan ve yorulmadan savaşan şehit ve gazilerimizi anlamak ve anmak için yaptığımız bu ikrama tüm halkımızı davet ediyoruz’’  ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar da yapılan ikramdan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Yardımcısı Tüfekçi ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.