YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Bilecik Belediyesi katkılarıyla hazırlanan ve içinde içme suyu bulunan yardım tırı, Kastamonu ili Cide ilçesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI
24 Ağustos 2021 Salı 12:02

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN HAZIRLANAN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Bilecik Belediyesi katkılarıyla hazırlanan ve içinde içme suyu bulunan yardım tırı, Kastamonu ili Cide ilçesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Kastamonu'da etkili olan sağanak yağış sonrası altyapısı bozulan ve içme suyu sıkıntısı çekilen Kastamonu ili Cide ilçesine Bilecik Belediyesi tarafından içme suyu yüklü yardım tırı gönderildi.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Yardımcısı Özgür Algın ve birim müdürleri hazırlanan yardım tırını uğurladı.

BAŞKAN ŞAHİN:

‘’İÇME SUYU İHTİYACINI AZ DA OLSA GİDERMEK İSTEDİK’’

Yardım hakkında bilgilendirici açıklamada bulunan Başkan Şahin, selin oluştuğu ilk günden bu yana bölge il ve ilçeleri ile diyalog halinde olduğunu belirterek, ‘’Ülkemizde özellikle Batı Karadeniz’de oluşan seller büyük kayıplara sebep oldu. Öncelikle burada yaşanan kayıplar dolayısıyla üzüntümü belirtiyor, buradaki vatandaşlarımıza baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Ancak hayat devam ediyor. Biz bütün ilgili belediyeleri arayıp acil ihtiyaçlarını sorduk. Cide ilçesinde içme suyu tesisatının tamamen yok olması sebebiyle en önemli ihtiyacın içme suyu olduğu bilgisini aldık ve Bilecik halkı adına böyle bir içme suyu yüklü aracı oraya gönderiyoruz. İçme suyu ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermek istiyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun’’ dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.