ZAFER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Bilecik'te Zafer Bayramı törenlerle kutlandı.

ZAFER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI
30 Ağustos 2022 Salı 17:15

Bilecik'te Zafer Bayramı törenlerle kutlandı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı Bilecik'te ilk olarak Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. 

Düzenlenen törenlere Bilecik Valis Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve çok sayıda davetli katıldı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından geçit töreni düzenlendi.

Törenlerin ikinci adresi ise Bilecik Valiliği oldu. Vali Dr. Kemal Kızılkaya, makamında tebrikleri kabul etti. 

ÇİÇEK SUNDULAR

30 Agustos Zafer Bayramı kutlamaları, Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve il protokolünün Bilecik Şehitliği’nde şehit mezarlarına çiçek sunmasıyla devam etti. Şehitlik Anı Defterini imzalayan Vali Kızılkaya, Şehitlerimizin kabirleri başında dua ederek Allah’tan rahmet diledi.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında ise şunları aktardı, 1071 Malazgirt Zaferi’yle Anadolu’nun kapılarını aralayan, 30 Ağustos Zaferi’yle de yurdu düşmana teslim etmeyerek ebedi vatan kılan kahraman Türk Milletinin #30AğustosZaferBayramı ve büyük zaferin 100. yıl dönümü kutlu olsun" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.