703'ÜNCÜ ŞUBE BOZÜYÜK'TE AÇILDI

Tarım Kredi Kooperatifinin 703'üncü şubesi Bozüyük'te açıldı.

703'ÜNCÜ ŞUBE BOZÜYÜK'TE AÇILDI
01 Ocak 2022 Cumartesi 11:52

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 703. Şube Açılışı Bozüyük'te gerçekleşti. 


Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler zincirinin Bilecik'teki 6. Bozüyük'teki 2. ve Türkiye genelindeki 703.üncü şubesinin açılışı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Genel Müdür Fahrettin Poyraz ve Bozüyük Kaymakamı Âdem Öztürk ile birlikte gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Vali Dr. Kızılkaya,  “Tarım Kredi Kooperatiflerimiz, üreticiyle tüketici arasında çok önemli bir köprü olmuştur. Güvenilir ve makul alış verişin bir adresi haline gelmiş durumdadır. Ben bu vesile ile oluşturdukları istihdam, piyasaya getirdikleri dinamizm ve tüketiciye sağladıkları avantajdan dolayı kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. 
Açılışın ardından Vali Dr. Kızılkaya, beraberindeki heyetle birlikte mağazada incelemelerde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.