ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI

Dodurga Spor Kulübü sporcusu olan Alper Tuncay, Türkiye şampiyonu oldu.

ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI
18 Haziran 2022 Cumartesi 13:11

Dodurga Spor Kulübü sporcusu olan Alper Tuncay, Türkiye şampiyonu oldu. 

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Türkiye şampiyonu olan Alper Tuncay'ın başarısını sosyal medyadan kutladı. Başkan Tuna, Dodurga Tarih yazmaya devam ediyor. Sporcumuzun bu başarısını kutluyorum. Amacımız şanlı bayrağımızı Dünya şampiyonasında kürsüde dalgalandırmaktır diye açıklamalarında bulundu. 

15 - 17 Nisan 2022 tarihleri arasında Sivas'ta yapılan Okullar arası Taekwondo dalında gerçekleşen şampiyonada Dodurga Spor Kulübü sporcusu olan Bozüyük Sınav Koleji Orta Okul Öğrencisi Alper Tuncay, Yıldız Erkekler yarışmasında 61 kg'da Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı sporcusu Alper Tuncay bu başarısı ile Temmuz ayınca gerçekleşecek olan Dünya şampiyonasına direkt gitme hakkınıda kazanmış oldu.  Yıldız kızlar yarışmasında 55 kg'da Bozüyük Meliha ercan Orta okulu öğrencisi Afrasu Bozkurt ise Türkiye üçüncüsü oldu. 41 kg'da kızlarda mücadele eden bir diğer sporcusu Neslişah Ençok ise 145 rakibi arasından Türkiye 5'cisi oldu. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.