BAKKALCIOĞLU; BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeli ile bir araya gelerek personelin bayramını kutladı.

BAKKALCIOĞLU; BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI
13 Mayıs 2021 Perşembe 18:28

Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeli ile bir araya gelerek personelin bayramını kutladı.
            Bozüyük Belediyesi İtfaiye Garajı bahçesinde pandemi nedeni ile maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapılan bayramlaşma törenine, Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcılarımız ve belediye personeli katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkanımız Bakkalcıoğlu, tüm personelin bayramını kutlayarak "Ben çok üzgünüm, böyle bayramlaşma olmaz. Ama ne yapalım, bu salgın denen meret azgın bir şekilde sürdü, sürüyor ve hala da sürecek, onuda bilmenizi istiyorum . İçinizden bir çok arkadaşımızda bu virüse yakalandı, atlattılar. Neyseki bir sıkıntılı kayıp olan bir durumumuz olmadı. Ama ne yapalım, böyle bir yerde toplanalım dedik. Kapalı salonlarda toplanamıyoruz. Eskiden olduğu gibi hepinizle tokalaşarak bayramlaşmayı bende çok istiyordum ama ne yapalım böyle oldu. Bu bayram sıkıntılı bir bayram. Coşkuyla  yapamıyoruz, hiçbirşey istediğimiz gibi değil ama yine de bayram. Ailelerimizle birlikte evlerde kutlayacağız. İçimiz burkulsa da böyle, birçok canımızı, birçok yakınımızı kaybettik. Eski bayramlar gibi yaşıyamıyoruz bu bayramın coşkusunu. Ben tüm çalışma arkadaşlarım olarak sizlere, tüm belediye çalışanlarına güzel bir bayram geçirmeleri dileğinde bulunuyorum. Ailelerinizle birlikte gelecek bayramlarda daha güzel ortamlarda buluşuruz diye düşünüyorum. Hepinizin bayramını ailelerinizle birlikte yürekten kutluyorum." dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.