BAKKALCIOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 Belediye BaşkanıMehmet Talat Bakkalcıoğlu, İsmet İnönü Caddesi'nde devam eden kar küreme ve taşıma çalışmalarına katılarak çalışmaları yerinde inceledi.

BAKKALCIOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
17 Şubat 2021 Çarşamba 17:20

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı;

BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
 Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İsmet İnönü Caddesi'nde devam eden kar küreme ve taşıma çalışmalarına katılarak çalışmaları yerinde inceledi.
 Pazar gününden itibaren aralıksız olarak devam eden karla mücadele çalışmaları kapsamında ana cadde üzerinde yoğun olarak biriken ve hem yaya hem de araç trafiğini zorlaştıran kar yığınları toplandı. Ekiplerimizin gece boyunca kesintisiz olarak devam ettikleri çalışmalarda ilçe ulaşımının can damarı niteliğinde olan ana caddenin her iki yönünde kaldırımlar, orta refüj ve yol kenarlarında biriken kar yığınları greyder ve kepçelerle temizlendi. Kepçeler yardımıyla kamyonlara yüklenen kar yığınları temizlenirken ana caddedeki yaya ve araç trafiğinin normale dönmesi sağlandı. Çalışmalar esnasında ekipleri yalnız bırakmayan Başkanımız Bakkalcıoğlu gece boyunca görev yapacak mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederek kolaylıklar diledi.
 Ayrıca ekiplerimizin karla mücadelesi ana arterler, hastane yolları, dolmuş ve servis güzergahları başta olmak üzere ilçe genelinde devam ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.