BAKKALCIOĞLU "İNŞALLAH BU SON GİDİŞLERİ OLUR !"

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, haklarını aramak, seslerini duyurmak için İstanbul'a mitinge Bozüyük'ten giden vatandaşlar için Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu, inşallah bu son gidişleri olur diye aktardı.

BAKKALCIOĞLU "İNŞALLAH BU SON GİDİŞLERİ OLUR !"
16 Mayıs 2022 Pazartesi 15:21

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, haklarını aramak, seslerini duyurmak için yine mitinge, bu kez İstanbul'a gidiyorlar. Bozüyüklü ETY'liler de bugün İstanbul Maltepe Sahil Yolu'nda yapılacak miting için yola çıktı. Yaklaşık olarak 150 kişilik bir grupla yola çıkan EYT'lileri Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkacıoğlu uğurladı. Başkan Bakkalcıoğlu "İnşaallah  bir an önce, ananızın ak sütü gibi hak ettiğiniz emekliliğe kavuşursunuz. Haklı davanızda sonuna kadar yanınızdayız. İnşaallah bu, hak aramak için son gidişiniz olur " diyerek, hayırlı yolculuklar diledi.
Saat 12:00'de yapılacak mitinge katılmak için sabah erken saatlerde yola çıkan Bozüyüklü EYT'lileri uğurlamaya Başkan Bakkalcıoğlu'nun yanısıra Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak ta katıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.