BAKKALCIOĞLU, OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINDA

 İlçe genelinde eğitim veren okulların sorunlarının çözülmesi amacıyla  geniş katılımlı  Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı. 

BAKKALCIOĞLU, OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINDA
09 Kasım 2021 Salı 16:53

BAŞKANIMIZ BAKKALCIOĞLU BOZÜYÜK OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI


 İlçe genelinde eğitim veren okulların sorunlarının çözülmesi amacıyla  geniş katılımlı  Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı. 


 Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir ve okul aile birliği üyeleri katıldı. Okulların sorunlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Kaymakam Adem Öztürk “Eğitim bizim için en önemli konu, en öncelikli konumuz. İlçemizdeki tüm yöneticilerin bu noktada hemfikir olduğunu özelikle söylemek istiyorum. Bizler birlik beraberlik içerisinde uyum içerisinde çalışarak eğitim konusunda ilçemizi en iyi yere ulaştırmak en iyi seviyeye getirmek için gayret göstereceğiz. Bütün mesaimizi bunun için harcayacağız. Sizlere destek olacağız. Sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı sizlerle her zaman paylaşacağız. Ve sizlerle istişare yaparak eğitim konusunda daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum” dedi. Ardından Emniyet Müdürlüğü tarafından okullarla ilgili bir sunum yapıldı. Okul aile birliği üyelerinin okullarda yaşanan sorunları dile getirdiği toplantıda Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu kendisine yöneltilen soruları yanıtladı, velilerin talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Başkanımız Bakkalcıoğlu yapılan çalışmaları anlatarak “Evlatlarımızı sporda da sahipleniyoruz. Belediye Spor Kulübü’nün lisanslı sporcu sayısı 1080 öğrenci oldu” diyerek belediyemiz spor faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. Ayrıca ailelerden gelen soruları not alan Başkanımız Bakkalcıoğlu “Sizlerin dile getirdiği, mutlaka sizi rahatsız eden çok değerli konuların hepsini tek tek not aldım. Sizlerle önümüzdeki süreçlerde irtibata geçeceğiz. Okullarımızla ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız. Okullarımız, bizim ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın yetiştiği yerler” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.