BAKKALCIOĞLU, TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

Bozüyük Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı. 

BAKKALCIOĞLU, TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU
02 Eylül 2022 Cuma 17:41

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTILARI BAŞLADI

Bozüyük Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı. 

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantının 1. birleşiminde 7 gündem maddesi görüşüldü. Gündemin ilk maddesinde şahıs isminde sehven yapılan yazım hatası nedeniyle 05.08.2022 tarih ve 58 sayılı Meclis Kararı düzeltilerek Çarşı Mahalle 673 ada 2 parselde kayıtlı, yüzölçümü 196 metrekare olan taşınmazın maliklerinden olan Sevim Pehlivan’ın 26.07.2022 tarih ve 2787 sayılı dilekçesine istinaden, Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı 54 metrekare hissenin, l42 metrekare hissedar olan Sevim Pehlivan’a satışı ve encümene yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Ardından Bozüyük Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 17.08.2022 tarihli ve 55357923 sayılı yazısına istinaden, Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı, yüzölçümü 391,20 m2 olan Çarşı Mahalle 644 ada 3 parselin, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 25 yıllığına bedelli veya bedelsiz tahsis edilmesi konusu görüşülerek bedelsiz olarak tahsisi oy birliği ile kabul edilirken Bozüyük İlçesi İlave Revizyon imar planında bulunan ağaçlandırılacak alanların plan dışına çıkarılması talebi İmar Komisyonuna oy birliği ile sevk edildi. Gündemin 4. Maddesinde yer alan Necmi Soylu Caddesi ve Osman Rusçuk Caddesinin kesişim bölgesinde ve çevresinde plan değişikliği yapılması talebi İmar Komisyonuna oy birliği ile sevk edildi. Daha sonra Belediye İmar Komisyonu ve Belediye Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karar bağlandı.

Toplantının sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, muhtarlarla görüşerek istek ve taleplerini dinledi. Muhtarlar talepleri doğrultusunda mahallelerine yapılan çalışmalar için Başkan Bakkalcıoğlu’na teşekkür ederken yeni taleplerini ve sorunlarını da ilettiler. 

Bozüyük Belediyesi Eylül Ayı olağan toplantısı 6 Eylül 2022 Salı günü yapılacak 2. birleşim ile devam edecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.