BAKKALCIOĞLU VE MİLLETVEKİLİ TÜZÜN’DEN ZİYARETLER

            Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, beraberindeki Bilecik CHP Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün ile birlikte Bozüyük’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

BAKKALCIOĞLU VE MİLLETVEKİLİ TÜZÜN’DEN ZİYARETLER
25 Nisan 2023 Salı 11:36

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU VE MİLLETVEKİLİ TÜZÜN’DEN ZİYARETLER

            Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, beraberindeki Bilecik CHP Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün ile birlikte Bozüyük’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Bakkalcıoğlu milletvekili adayı Tüzün ile birlikte ilk olarak verecekleri iftar yemeği öncesinde Bozüyük Erenköylüler Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Burada dernek üyeleri ile görüşen Başkan Bakkalcıoğlu ve Milletvekili Tüzün hayırlı iftarlar dileyerek ‘Allah hayrınızı kabul etsin’ dediler. Bozüyük Erenköylüler Derneği ziyaretinin ardından Cihangazi’ye hareket eden Başkan Bakkalcıoğlu ve Milletvekili Tüzün burada Kamyoncular Kooperatifi üyeleri ve Cihangazililerle bir araya geldi. Cihangazi’de toplu iftar yemeğine katılan Başkan Bakkalcıoğlu ile Milletvekili Tüzün iftar öncesinde iftar yemeğine katılanları selamlayarak hayırlı iftarlar dilediler. Ezanın okunmasıyla oruçlar açılarak hep birlikte iftar yemeği yendi. Daha sonra Cihangazi kahvehanesine geçen Başkan Bakkalcıoğlu ve Milletvekili Tüzün burada da Cihangazililerle sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Cihangazi Köyü’nde kendilerine eşlik eden Köy Muhtarı Hayati Huylu’ya ve tüm Cihangazililere sıcak ve samimi sohbetleri ile misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Bakkalcıoğlu ve milletvekili Tüzün Bozüyük’e hareket etti.  Başkan Bakkalcıoğlu Bozüyük’te de Cemalettin Köklü Parkı’nda Milletvekili ve Milletvekili Adayı Tüzün ile birlikte, Bilecik Demir Çelik Fabrikası Genel Müdürü Muammer Bilgiç,  Fabrika Haddehane Müdürü Ali Körpe, İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Topaç, İdari İşler Yöneticisi Merih Ateş ve Türk Metal Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Orhan Demir’le bir araya geldi ve Belediye İftar Çadırındaki iftar yemeğini  Bilecik Demir Fabrikası olarak üstlendiklerinden dolayı  ‘Allah hayırlarınızı kabul etsin.” diyerek teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.