BAKKALCIOĞLU’NUN 19 MAYIS MESAJI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

BAKKALCIOĞLU’NUN 19 MAYIS MESAJI
19 Mayıs 2022 Perşembe 12:41

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, ulusal kurtuluş mücadelesine giden yolda ilk adımın bundan tam 103 yıl önce 19 Mayıs 1919 tarihinde atıldığını belirterek, Atatürk’ün insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği en büyük liderlerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Bakkalcıoğlu “19 Mayıs; milletimizin gafletten silkinişi, destansı uyanışı ve bağımsızlık uğruna herşeyi göze aldığını kanıtlayan, olağanüstü bir şekilde yeniden doğuşu olarak, tarihe Türk’ün damgasını vurmuştur. Samsun’da yanan meşale, Anadolu’nun dört bir yanında karşılık bularak, Cumhuriyet'e giden yolu aydınlatmış, Milletimizin azim ve kararlılığı, büyük fedakârlıklarla Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanmasını sağlamıştır. Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu kutlu gün, tarihinin hiçbir döneminde esaret ve işgal altında yaşamamış Türk milletinin, dünyanın en güçlü devletlerinin bu tahakkümüne asla boyun eğmeyeceğini ilan ettiği gündür. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile o günden bugüne kadar vatan toprağı için canını vermiş tüm şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.