BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NUN 23 NİSAN MESAJI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NUN 23 NİSAN MESAJI
22 Nisan 2022 Cuma 16:32

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bakkalcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kurtuluş Savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. Tam bağımsızlık ve ulusal egemenliğin sarsılmaz ifadesi olan yüce meclisimizin açılış günü Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Atatürk, dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmayanı yaparak çocuklarımıza duyduğu güven ile geleceğimizin onların ellerinde şekilleneceğine işaret etmiştir. Her yıl dünya çocukları ile kutladığımız bu bayram dünyaya verdiğimiz barış mesajıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün hemşehrilerimin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Başkan Bakkalcıoğlu mesajında ayrıca “Her yıl 23 Nisan’da ulusal egemenliğimizi ve çocuklarımızın bayramını kutluyoruz. Ulusal egemenliğimizin tek güvencesi gelecek kuşaklarımız yani çocuklarımız. Bu yıl 23 Nisan’da çocuklarımız için Cumhuriyet Meydanında Büyük Önder Atatürkümüzün anıtı önünde şenlikler düzenledik. Ülkemizin geleceği kuşlarımız gibi özgür ve güven içinde sizlerle olacak. Her şey çok güzel olacak.” diyerek tüm çocukları Bozüyük Belediyesi Çocuk Şenliği’ne davet etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.