BAŞKAN YARDIMCISINDAN SÜPRİZ ZİYARET

Belediye BaşkanYardımcılarımız Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Ramazan Bayramının ilk gününde görevlerinin başında olan kamu görevlilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

BAŞKAN YARDIMCISINDAN SÜPRİZ ZİYARET
16 Mayıs 2021 Pazar 16:32

Belediye BaşkanYardımcılarımız Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Ramazan Bayramının ilk gününde görevlerinin başında olan kamu görevlilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.


 Küresel salgınla mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde özverili bir şekilde görevlerini yürüten ve bayram gününde de görevlerinin başında olan 112 Acil, emniyet, jandarma ve belediye mensuplarına teşekkür eden Başkan Yardımcılarımız Fındık ve Şahinoğlu  görevlilere çeşitli ikramlarda bulunarak görevlerinde kolaylıklar diledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirdikleri ziyarette Kaymakam Hasan Yaman, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Koparan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Aktay ile görüşen ve bayramlarını kutlayan Başkan Yardımcılarımız burada bir süre sohbet etti. Başkan Yardımcılarımız Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu daha sonra 112 Acil, Devlet Hastahanesi, Emniyet Müdürlüğü kontrol noktaları, Jandarma Komutanlığı, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği,  Sevgi Evleri,  Belediyemiz Aceze Evi, İtfaiye, Zabıta, Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesini ziyaret ederek görevlerinin başında bulunan herkesin bayramlarını kutladılar, çalışmaları nedeni ile teşekkür ederek "emeğinize sağlık, iyi ki varsınız" dediler. Tam kapanma nedeni ile kısıtlı olarak geçen bu bayramın evlerde geçen son bayram olması temennisinde bulunan Başkan Yardımcılarımız küresel salgının bir an önce sona ermesi dileğinde bulundular. Başkan Yardımcılarımızın ziyaretlerinden duydukları  memnuniyeti dile getiren kamu personelleri de başkan yardımcılarımıza nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ettiler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.