BELEDİYE MECLİSİNDE YILIN İLK TOPLANTISI

Bozüyük Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.

BELEDİYE MECLİSİNDE YILIN İLK TOPLANTISI
07 Ocak 2022 Cuma 20:17

Bozüyük Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.

 Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 15 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olan Belediye Meclis üyeleri arasından Denetim Komisyonunun kurulması konusunda denetleme komisyonuna 5 üyenin seçilmesi oy birliği ile kabul edilirken yapılan kapalı oylamada Denetim Komisyonuna İsmail Yemen, Fatma Ersöz, Yavuz Bektaş, Adnan Özel ve Harun Orhan Top seçildi. Ardından 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49/3 üncü Maddesi gereği sözleşmeli personelin ücretleri konusu, Belediyede  “Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin” 24. maddesi hükümleri doğrultusunda “Geçici İşçi” pozisyonlarının 2022 Mali Yılı için belirlenmesi konusu, Gerektiğinde, sporu teşvik etmek amacıyla ilçemizi başarıyla temsil ederek, yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda üstün başarı gösteren, derece alan öğrencilere, sporculara, teknik yöneticilere antrenörlere; ödül verilmesi için Belediye Başkanı Mehmet Talat BAKKALCIOĞLU’na yetki verilmesi konusu ile  Bozüyük Belediyesi Halk Ekmek Fırınında satılan ekmek fiyatının, piyasada satılan ekmek fiyatlarında meydana gelen yüksek artışlar sebebiyle vatandaşlarımıza ekonomik yönden destek olmak için; 17.11.2021 tarih ve 69 sayılı meclis kararı ile alınan 2022 yılı Belediye Gelir tarifesinde bulunan ekmek satış fiyatının 01.01.2022 tarihinden geçerli olmak üzere, 2021 yılından temin ettiğimiz un stoku mevcut olduğundan ekmek (250gr) satış fiyatının 1,25 TL olarak belirlenmesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Ardından Akpınar Mahallesi 183 ada 1 parselde kayıtlı 489,31m2 olan taşınmazın 226,47 m2 olan Bozüyük Belediyesi hissesinin, diğer hissedar olan Yahya KOCABEY'e satışının yapılması için Bozüyük Belediyesi Encümenine yetki verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi. Daha sonraki 7 maddede yer alan imar planı değişikliği ile ilgili konularda oy birliği ile Belediye İmar Komisyonuna sevk edildi. Toplantıda son olarak Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.