BOZÜYÜK BELEDİYESİ ÇOK YAKINDA YOUTUBE'DE

Bozüyük Belediyesi faaliyetleri ve her türlü etkinlik duyuruları ile yerel basın, web sitesi ve sosyal medya hesaplarından sonra şimdi de youtube kanalında izleyenleri ile buluşuyor.

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ÇOK YAKINDA YOUTUBE'DE
27 Mayıs 2021 Perşembe 18:51

BOZÜYÜK BELEDİYE TV YOUTUBE KANALI ÇOK YAKINDA ZENGİN İÇERİKLİ VİDEOLAR İLE İZLEYİCİSİYLE BULUŞUYOR


Belediyemiz faaliyetleri ve her türlü etkinlik duyuruları ile yerel basın, web sitesi ve sosyal medya hesaplarından sonra şimdi de youtube kanalında izleyenleri ile buluşuyor.


Yayın hayatına başlayan Bozüyük Belediye Tv youtube kanalı; Belediyemizin her alanda yürüttüğü çalışmalar ile ilgili haberler, çeşitli etkinlikler ve organizasyonların yanı sıra Belediyemiz Tiyatro Grubu tarafından hazırlanacak zengin içerikli bir çok video ile de  izleyicilerinin karşısında olacak. Farklı ve ilgi çekici videolar için çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Tiyatro Grubumuz program içeriklerini hazırlayarak mekân araştırmalarını tamamladı. Tiyatro kursu öğrencilerimizin de yer alacağı videoların çalışmaları büyük bir heyecan içerisinde sürerken yeni videolar kısa bir süre içerisinde izleyiciler ile buluşacak. Videolar youtube kanalının yanı sıra Bozüyük Belediye Tv ınstagram, facebook ve twitter hesaplarından da takip edilebilecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.