BOZÜYÜK BELEDİYESİ, MİNİK DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü Veterinerlik birimi ekipleri, kırsal alanlardaki minik dostlarımızın yanında.

BOZÜYÜK BELEDİYESİ, MİNİK DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ
12 Eylül 2020 Cumartesi 19:29

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Veterinerlik birimi ekipleri, kırsal alanlardaki minik dostlarımızın yanında.
Ekiplerimiz, ilçemizin çevresinde bulunan kırsal alanlardaki sokak hayvanlarına haftada 2 kez olarak mama bırakma çalışmalarına devam ederken, gerekli aşılar ve veterinerlik hizmetleri de ekiplerimizce takip edilmekte. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Bozüyük Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun ve yardımcılarının konuya göstermiş oldukları hassasiyet doğrultusunda ilçe merkezindeki sokak hayvanlarının yanı sıra, kırsal bölgelerdeki dostlarımızın da ihtiyaçlarını karşılıyoruz, dünyayı birlikte paylaştığımız bu canlıların bizlere ihtiyacı var, bizler her zaman onların yanındayız" denildi.
Aynı zamanda ekipler Bozüyük geçici hayvan barınağında sahiplendirme süreçlerinin de devam ettiğini belirtiler.

Görüntünün olası içeriği: köpek ve açık hava


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.