BOZÜYÜK BELEDİYESİ'NDEN 1120 AİLEYE KIŞ DESTEĞİ

                Bozüyük Belediyesi tarafından önemli bir sosyal yardım projesi olarak geçtiğimiz yıl hayata geçen Kış Desteği Sosyal Yardım Projesinin ilk etap kart dağıtımı yapıldı.

BOZÜYÜK BELEDİYESİ'NDEN 1120 AİLEYE KIŞ DESTEĞİ
31 Aralık 2022 Cumartesi 13:18

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KIŞ DESTEĞİ SOSYAL YARDIM PROJESİNDEN İLK ETAPTA 1120 AİLE FAYDALANACAK

                - BOZÜYÜK BELEDİYESİ KIŞ DESTEĞİ SOSYAL YARDIM PROJESİ KARTLARININ DAĞITIMINA BAŞLANDI

                Bozüyük Belediyesi tarafından önemli bir sosyal yardım projesi olarak geçtiğimiz yıl hayata geçen Kış Desteği Sosyal Yardım Projesinin ilk etap kart dağıtımı yapıldı. Can Suyu Sosyal Yardım desteğinden faydalanan 820 aile ile birlikte kış döneminde ilk etapta toplam 1120 ailenin faydalanacağı projede yapılacak yeni başvuruların değerlendirilmesi ile yeni ihtiyaç sahiplerine de kart dağıtımı devam edecek.

Projeden faydalanmak isteyen ve başvuruları değerlendirilen yeni hak sahiplerine Kış Desteği Sosyal Yardım kartları Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde teslim edildi. Bozüyük Belediyesi tarafından sadece Can Suyu’ndan yararlananlara değil kış desteğini hak eden tüm ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze katkı sağlamak amacıyla 2022 yılının Aralık ayından başlayarak 2023 yılının Nisan ayı dahil olmak üzere toplam 5 ay boyunca kış desteği adı altında aylık 550 tl “Sosyal Destek” yardımı yapılacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.