BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN BİR İLK

Belediyemiz tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında “Ayak Tenisi” turnuvası düzenlendi.

BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN BİR İLK
16 Ağustos 2020 Pazar 15:28

BELEDİYEMİZDEN BİR İLK DAHA
Belediyemiz tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında “Ayak Tenisi” turnuvası düzenlendi.
İlçemizde ilk kez yapılacak olan turnuva “Zafer Kupası” adı ile 24-27 Ağustos tarihleri arasında kanal boyundaki tenis kortunda yapılacak. Katılımcıların birer yedek ile birlikte 2’şer kişilik takımlar halinde başvurabileceği turnuvanın başvuruları ise Belediyemiz 0 530 788 0153 numaralı whatshap hattına yapılacak. Takımlarını kuran istekliler 17-21 Ağustos tarihleri arasında belediyemiz whatshap hattına takım adı, oyuncu listesi ve takım kaptanının isim ve telefon numarasını belirterek kayıt oluşturabilecekler.
Son yıllarda Türkiye'de de ilgi görmeye başlayan gözde sporlardan ayak tenisi; tekler, çiftler veya üçler şeklinde oynanabiliyor. Ayak tenisinde oyuncular topa kolları ve elleri ile dokunamıyorlar fakat omuzlar dahil vücudun tüm kısımları ile dokunabiliyorlar.

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'ZAFER KUPASI AYAK TENİSİ Başvurularınızı 17-21 Ağustos 2020 tarihleri arasında whatsapp üzerinden yapabilirsiniz. O 530 788 01 53 Başvuru için gerekli bilgiler Takım Adı Takım Kaptanın Adı Soyadı ve Telefon No Takım Listesi (ad ve soyad) 2+1 Yukarıdaki istenen bilgiler ile whatsapp üzerinden başvuru yapabilirsiniz. BozuyukBelediyesi BozuyukBelediyesi Bozuyuk Bel Bozuyuk.bel.tr Bozuyuk. 2283146700 BOZUYUK BELEDIYESI T.C. BOZÜYÜK BELEDİYESİ'


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.