BOZÜYÜK'TE 30 AĞUSTOS COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümü ilçemizde düzenlenen törenlerle kutlandı. Kutlamalar küresel salgın tedbirleri nedeni ile kısıtlı katılımla yapıldı.

BOZÜYÜK'TE 30 AĞUSTOS COŞKUSU
30 Ağustos 2020 Pazar 14:54

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLER İLE KUTLANDI


30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümü ilçemizde düzenlenen törenlerle kutlandı. Kutlamalar küresel salgın tedbirleri nedeni ile kısıtlı katılımla yapıldı.


Cumhuriyet Meydanı'nda protokol mensupları tarafından Atatürk Anıt’ına çelenk sunulması ile başlayan törende, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra tören protokol üyelerinin İnönü Savaşları Bozüyük Şehitliği'ni ziyaret etmeleri ile devam etti. Buradaki törende Saygı Atışı yapılmasının ardından şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu ve ilçe Müftüsü Mustafa Topal tarafından yapılan dua eşliğinde tüm şehitlerimiz için dualar edildi, şehitlikte bulunan anıt mezarlara protokol üyeleri tarafından karanfil bırakıldı.


İlçemizdeki 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Recep Buğra Emektar, Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Hamdi Ferhat İnanç, Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Bozdemir, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, siyasi parti temsilcileri, Şehit ve Gazi aileleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Ayrıca ilçemizdeki tüm resmi kurum binaları ve evler 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Atatürk ve Türk bayrakları ile donatıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.