BOZÜYÜK'TE KURTULUŞ ETKİNLİKLERİ

 İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünün coşkuyla kutlanabilmesi amacı ile belediyemiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. 

BOZÜYÜK'TE KURTULUŞ ETKİNLİKLERİ
27 Ağustos 2021 Cuma 14:50

BELEDİYEDEN MUHTEŞEM KURTULUŞ GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ


 İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünün coşkuyla kutlanabilmesi amacı ile belediyemiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. 


Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, düzenlenen etkinliklere tüm Bozüyüklüleri davet ederek  “Güzel ilçemiz düşman işgalinden 99 yıl önce 4 Eylül günü kurtarıldı. Kurtuluşumuzun yıldönümünde 4 Eylül gününü büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Öncesinde de 30 Ağustos Zafer Bayramımızı aynı coşku ile kutlarken yerel sanatçılarımızın sahne alacağı konserlerimiz de olacak. Geçen yıl pandemi nedeni ile kutlayamadığımız kurtuluş günümüz için bu yıl görkemli bir program hazırladık. Programlara katılmanızı diler, hepinizi sevgilerimle kucaklarım.” dedi. 
Kurtuluş Günleri Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak konser programlarında yerel sanatçılarımız sahne alacak. Saat 21:00’de başlayacak konserlerde 29 Ağustos 2021 Pazar günü Grup Fazla, 31 Ağustos 2021 Salı günü Osman Savaş ve Serkan Kıranlı, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü Yunus Emre Sert, 2 Eylül 2021 Perşembe günü Murat Küçük ve 3 Eylül 2021 Cuma günü Olcay Gülpınar sevenleriyle buluşacak. Yerel sanatçı konserlerimizin öncesinde sahnemiz genç yeteneklere bırakılıp 1 saatlik “Sahne Senin” bölümü yer alacak. Bu bölümde sahneye çıkmak, yeteneklerini sergilemek ve sahne deneyimi yaşamak isteyen herkes 27 Ağustos 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Metristepe Kültür Merkezi’ne başvurarak kayıt yaptırabilir. 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel olarak Belediyemiz Tiyatrosu ve ilçemiz müzisyenleri tarafından hazırlanan, Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye Destanı ve Nutuk’tan anlatıların yer aldığı “Onlar” adlı programda Pazartesi günü akşamı yine Cumhuriyet Meydanı’nda ve saat 21:00’de sahne alacak. Kurtuluş günü olan 4 Eylül 2021 Cumartesi günü akşamı ise final konserinde radyo ve TV programcısı, oyuncu Yavuz Seçkin’in sunumuyla sevilen sanatçı Haluk Levent Bozüyüklü hayranları ile buluşacak. Tüm Bozüyüklülerin davetli olduğu kurtuluş etkinlerinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.