ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Bozüyük’te Cumhuriyet’in ilanının 99. yıl dönümünü kutlama törenleri, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başladı.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR
29 Ekim 2022 Cumartesi 15:09

CUMHURİYET’İN 99. YAŞI BOZÜYÜK’TE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Bozüyük’te Cumhuriyet’in ilanının 99. yıl dönümünü kutlama törenleri, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başladı.

            Çelenk sunma töreninin devamında, Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak akabinde hep bir ağızdan İstiklal Marşımız söylendi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin hemen ardından ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Atatürk” konulu fotoğraf sergisi yoğun katılımlı bir tören ile ziyarete açıldı. Bozüyük Sınav Lisesi tarafından Sarar AVM’de gerçekleştirilen resim sergisinin açılış töreninde Okul Müdürü Ömer Boğaz misafirlerine ‘hoş geldiniz’ diyerek katılımları nedeni ile teşekkür etti. Programda öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler ilgi ve beğeni ile izlendi. Serginin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi, eserler hakkında bilgi aldı. 

Törenlere; Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Garnizon Komutan Vekili Mühimmat Üsteğmen Buğrahan Köse, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bükme, İlçe Jandarma Komutanı Alper Soner Serin,  Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu,  Okul Müdürü Ömer Boğaz, muhtarlar, şehit aileleri ve gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumartesi günü sabah saat 09:15’te Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde tebriklerin kabulü ile başlayacak. Ardından saat 10:00’da Bozüyük Spor Kompleksi Çim Sahada yapılacak törenler ile devam ederken kutlamalar saat 18:30’da başlayacak belediye araç konvoyu ile fener alayı programıyla sona erecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.