CHP'Lİ KAYA BİLECİK'TE PARTİLİLER İLE BULUŞTU

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya yaklaşan seçimler öncesinde Bilecik'te partililer ile buluştu.

CHP'Lİ KAYA BİLECİK'TE PARTİLİLER İLE BULUŞTU
03 Haziran 2022 Cuma 16:01

Gaziantep Milletvekili Dr. Bayram Yılmazkaya Bilecik, Bozüyük ve Osmaneli'nde partililer ile buluştu. 

Bozüyük ziyareti ile ilgili olarak Milletvekili Yılmazkaya şunları kaytetti; "Genel Merkezimizin görevlendirmesi kapsamında Bilecik Milletvekilimiz, değerli abim Yaşar Tüzün ile birlikte Bilecik İlimizdeki programımız kapsamında Bozüyük İlçe Başkanlığımızdayız" dedi. 

Milletvekili Yılmazkaya, Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler odasını ziyareti ile ilgili olarak şunları aktardı; Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını görevli olduğumuz değerli Bilecik Milletvekilimiz Yaşar Tüzün ile birlikte İl Başkanımız Mehmet Metin Yaşar, Bozüyük İlçe Başkanımız İhsan Esel, Bozüyük Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, kadın kolları, il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ederek şoför esnafının yaşadığı sorunlarını Oda Başkanı Necati Arslan’dan dinledik. Akaryakıt zamlarından dolayı zor günler geçiren esnafımızın siyasetten beklentilerinide raporlacağım bu ziyarette bizleri misafir eden Oda Başkanına teşekkür ederiz" dedi. 

Bozüyük Belediye Başkanlığı ziyareti ile ilgili olarak  yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmaz Kaya Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette belediye faaliyetlerini ve hizmete açılan projelerini anlatan Başkanımız Bakkalcıoğlu misafirlerine ayrıca yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Başkanımız Bakkalcıoğlu, Gaziantep Milletvekili Kaya’ya ziyaretinin anısına plaket takdiminde bulundu.

Bozüyük ziyaretinin ardından Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'dan çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra CHP Bilecik İl Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.