DODURGA TARİHİNE GEÇTİ

Dodurga Belediye Meclis Üyesi Arife Günnar Dodurga'da tarihe geçti.

DODURGA TARİHİNE GEÇTİ
01 Temmuz 2022 Cuma 18:24

Dodurga Belediye Meclis Üyesi Arife Günnar Dodurga'da tarihe geçti. 

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna'nın izne ayrılması sonranda Belediye Meclis Üyesi olan Arife Günnar Belediye Başkanı'na vekalet Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Arife Günnar'ın Belediye Başkanlığı koltuğuna oturması ile Belede tarihinde bir ilk gerçekleşti ve İlk kadın Belediye Başkanı oldu. 

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Bugüne kadar kazandığımız tüm başarıları ve zaferleri, inşa ettiğimiz tüm eserleri, yaptığımız tüm hizmetleri kadınlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Bundan sonrada gerçekleştirmeye devam edeceğiz...Meclis Üyemiz Arife Günnar'i tebrik ederim" dedi. 

Dodurga Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; "Belediye Başkanımız Sayın Selim TUNA yıllık izne ayrıldığından Başkanlık görevini vekaleten meclis üyemiz Sayın Arife GÜNNAR hanımefendi yürütmektedir. Bu vesileyle Beldemizde Başkanlık görevini yürüten ilk kadın olarak Sayın Arife GÜNNAR hanımefendi Dodurga Tarihine geçmiştir" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.