JİBY’S BURGER HOUSE AÇILDI

Bozüyük'te hizmete giren jiby's burger house Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

JİBY’S BURGER HOUSE AÇILDI
05 Haziran 2021 Cumartesi 12:41

BAŞKAN YARDIMCILARIMIZDAN JİBY’S BURGER HOUSE’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Belediye Başkan Yardımcılarımız Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu ve Vedat Kazıcı ilçemiz Yaşar Doğu Caddesi üzerinde hizmete giren JİBY’S Burger House’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Başkan Yardımcılarımız Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu ve Vedat Kazıcı ile CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, Bozüyük ticaretine canlılık kazandıracak yeni işletmenin ilçemize hayırlı olması, işyeri sahiplerine de bol kazançlar getirmesi temennisinde bulunarak işletme hakkında da bilgiler aldı.


İşletme sahibi Canberk Esel ise temiz ve hijyenik bir ortam, güler yüzlü personel ile müşterilerine en iyi hizmeti vereceklerini ifade ederek, işletmelerini ziyaretlerinden dolayı da Başkan Yardımcılarımıza teşekkürlerini iletti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.