KILIÇDAROĞLU BOZÜYÜK'TE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bozüyük STK temsilcileri ile bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU BOZÜYÜK'TE
28 Eylül 2021 Salı 14:53

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bozüyük STK temsilcileri ile bir araya geldi. 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile düzenlenen toplantıya katıldı. 
 

Yoğun bir katılımla Grand Çalı otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ülke gündemindeki pek çok konuya değindi. Konuşmasında özellikle Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun önceki dönemden kalan belediye borçlarını ödediğine vurgu yapan Genel Başkan Kılıçdaroğlu “İnşallah devri iktidarımızda göreceksiniz. Türkiye Büyük Millet Meclisine sevk edeceğimiz ilk kanun Siyasi Ahlak Kanunu olacak. Siyaseti kirlilikten arındıracağız. Temiz siyaset, ahlaklı siyaset, milletine hesap veren siyaset. En tipik örneğini Bozüyük’te görebilirsiniz. Bakın Belediye Başkanımız geldi, var olan bütün borçları ödedi. Gelir aynı gelir, Bütün borçlar ödendi, demekki ödenebiliyor. Türkiye zengin bir ülke, bütçesi de çok iyi. Ama parayı nereye ve kaça harcayacağımız önemlidir” dedi. Konuşmasında ayrıca Bilecik’in önemine de değinen Genel Başkan Kılıçdaroğlu “Şehit kanlarıyla sulanan bir bölgedeyiz. Sadece kurtuluş savaşında değil Osmanlının kuruluşunda da burası çok önemli bir merkezdir. Ve bu merkez hepimizin göz bebeğidir. Bu merkezin korunması, büyütülmesi, tanıtılması gerekiyor. Merkezi büyütmek tanıtmakta belde başkanına, belediye başkanına, milletvekillerine, siyasi iktidara, Kültür Bakanlığına özellikle bu konuda büyük görevler düşer” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.