MAHMUT FINDIK DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, depremzede öğrencilerin ve ailelerinin katılımlarıyla düzenlenen yemeğe katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

MAHMUT FINDIK DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ
07 Mart 2023 Salı 18:39

BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT FINDIK DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, depremzede öğrencilerin ve ailelerinin katılımlarıyla düzenlenen yemeğe katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

28 depremzede öğrenciyi 2. yarıyıl eğitim ve öğretim döneminde misafir eden Bozüyük Özel Sınav Koleji tarafından düzenlenen yemek programına Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, Okul Müdürü Ömer Boğaz, okul öğretmenleri, depremzede öğrenciler ve aileleri katıldı. Okul Müdürü Ömer Boğaz, 28 öğrenci misafir ettiklerini belirterek “hepinizi ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi. Ardından konuşan Kaymakam Adem Öztürk depremzede öğrencilere ve ailelerine ‘hoş geldiniz’ diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Öztürk, deprem bölgesinden Bozüyük’e 300 aile geldiğini, bu ailelere gerekli her türlü desteğin yapıldığını belirterek “çocuklarınız bize emanet” dedi ve Sınav Koleji’ne teşekkür etti. Yemek programında Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ta depremzede öğrenciler ve aileleriyle sohbet ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Belediye olarak pek çok konuda bölgeden gelen vatandaşlara yardımcı olunduğunu aktaran Başkan Yardımcısı Fındık depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği Sosyal Market uygulaması ile Cansuyu projesi kapsamında verilen sosyal destek kartları ile yapılan nakdi yardımlar hakkında bilgi de verdi. Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ayrıca depremzede öğrencileri ve ailelerini Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın maçına davet etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.