METRİSTEPE RESTORE EDİLİYOR

Bozüyük'te yer alan Metristepe Şehitliği Restore ediliyor.

METRİSTEPE RESTORE EDİLİYOR
28 Temmuz 2022 Perşembe 10:59

Bozüyük'te yer alan Metristepe Şehitliği Restore ediliyor. 

Yakın tarihimizde çok önemli yeri olan ve Türk İstiklal Savaşımızın en çetin mücadelelerinin geçtiği, dönüm noktalarından biri olan İnönü Savaşları’nın kazanıldığı ve Büyük Önder Atatürk’ün ifadesiyle “milletin makûs talihinin yenildiği yer” olan Bozüyük Metristepe’de şehitlerimizin yüce anılarını yaşatmak amacıyla yapılan Metristepe Anıtı restorasyon çalışmaları devam ediyor. 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, İl Genel Meclisi Başkanımız Osman Yılmaz, İl Genel Meclisi üyeleri, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Seda Bayrakçı restorasyon çalışmalarında incelemelerde bulundu. 

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, devam eden restorasyon ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında tek tek yetkililerden bilgi aldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.