MEZARLIKLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU 

 İlçemizde Kurban Bayramı arefesinde şehir mezarlığı ziyaretçi akınına uğrarken gelen ziyaretçilere belediyemiz tarafından lokum ve şeker ikram edildi.

MEZARLIKLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU 
21 Temmuz 2021 Çarşamba 14:03

İLÇE MEZARLIĞINDA AREFE GÜNÜ YOĞUNLUĞU 


 İlçemizde Kurban Bayramı arefesinde şehir mezarlığı ziyaretçi akınına uğrarken gelen ziyaretçilere belediyemiz tarafından lokum ve şeker ikram edildi.
 İlçe mezarlığı vatandaşların bayram nedeniyle yapacakları kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla belediyemiz ekipleri tarafından günler öncesinden temizlenerek hazır hale getirildi. Vatandaşlar gün boyu yoğun bir şekilde  vefat eden akrabalarının ve yakınlarının kabirlerini ziyaret ettiler. Beledİyemiz ekipleri tarafından mezarlık içerisinde ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlara lokum ve şeker ikramında bulunuldu.  Mezarlık içinde minik ocaklarda buhur yakıldı. Sesli anons sistemi ile Kur'an-ı Kerim tilaveti yayını yapıldı. Ayrıca vatandaşların mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla Belediyemiz tarafından ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi. Sabah saatlerinde hizmet vermeye başlayan otobüsler Yeşilkent Mahallesi’nden başlayarak İsmet İnönü Caddesi, Saraycık Caddesi ve mezarlık hattı üzerinde gün boyu hizmet vererek vatandaşların ulaşımını sağladı. Mezarlık içerisinde de yaşlı ve hastaların kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ikinci bir araç daha ücretsiz olarak hizmet verdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.