MİLLETVEKİLİ TÜZÜN'E SEVGİ SELİ

Bilecik CHP Milletvekili Yaşar Tüzün orucunu Bozüyük Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında Bozüyüklü hemşehrileri ile birlikte açtı.

MİLLETVEKİLİ TÜZÜN'E SEVGİ SELİ
27 Mart 2023 Pazartesi 14:48

MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN İFTARINI BOZÜYÜKLÜ HEMŞEHRİLERİ İLE BİRLİKTE AÇTI


Bilecik CHP Milletvekili Yaşar Tüzün orucunu Bozüyük Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında Bozüyüklü hemşehrileri ile birlikte açtı.

Milletvekili Yaşar Tüzün ve eşi Aysel Tüzün iftar öncesinde Bozüyük’e gelerek Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu ile birlikte iftar çadırında bulunan tüm masaları tek tek dolaşarak hemşehrilerini selamladı. Milletvekili Tüzün ve Başkan Bakkalcıoğlu vatandaşlarla görüşerek Ramazanlarını kutladılar ve hayırlı iftarlar dilediler. Yemek dağıtım noktasında vatandaşlara yemek dağıtan Milletvekili Tüzün ve Başkan Bakkalcıoğlu iftar çadırında görevli personele de kolaylıklar diledi. İftar çadırında vatandaşların ilgi ve sevgisi ile karşılanan Milletvekili Tüzün ve Başkan Bakkalcıoğlu ezanın okunması ile oruçlarını vatandaşlarla birlikte açtı. İftar yemeğinin hemen ardından Cemalettin Köklü Parkı’na geçen Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, burada bulunan vatandaşlar ile de sohbet ettiler.

Bozüyüklü hemşehrileri ile bir araya gelerek iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan Milletvekili Yaşar Tüzün’e Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fınndık ve Ali Şahinoğlu ile birlikte CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel de eşlik etti.


Etiketler; #BOZÜYÜK #CHP

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.