OSB'DE YAPIMI TAMAMLANAN CAMİ İBADETE AÇILDI

 Bozüyüklü iş adamlarından Garip Öge tarafından Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edilen cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

OSB'DE YAPIMI TAMAMLANAN CAMİ İBADETE AÇILDI
11 Eylül 2021 Cumartesi 15:43

İLÇEMİZ OSB'DE YAPIMI TAMAMLANAN CAMİ İBADETE AÇILDI


 Bozüyüklü iş adamlarından Garip Öge tarafından Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edilen cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.
 

Caminin açılış töreninde konuşan Bozüyüklü iş adamı Garip Öge bu camiyi vefat eden babalarının adına yaptırdıklarını belirterek kendileri için çok önemli olan bu caminin yapımında emeği geçen herkese ve açılış törenine katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.  Garip ve Muhammed Öge kardeşlerin yaptırdıkları caminin açılış kurdelesi hayır duaları eşliğinde kesilerek cami ibadete açıldı.  Belediye Başkan Yardımcımız Ali Şahinoğlu Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinin ilimiz ve ilçemiz için bölgenin en önemli sanayi bölgelerinden biri olduğunu belirterek Garip ve Muhammed Öge kardeşlere OSB bölgesinde ihtiyaç doğrultusunda yaptırdıkları bu cami için teşekkür eti ve caminin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 Caminin açılış törenine Eski Devlet Bakanı ve Milletvekili Bahattin Şeker, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen, Diyanet İşleri Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, Belediye Başkan Yardımcımız Ali Şahinoğlu, siyasi parti temsilcileri, Öge ailesi ve yakınları ile davetliler katıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.