SERDAR BAŞKAN'A TAM KADRO ZİYARET

AK Parti adeta tam kadro MHP Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Pehlivan'a ziyarette gerçekleştirdi.

SERDAR BAŞKAN'A TAM KADRO ZİYARET
10 Ağustos 2022 Çarşamba 13:18

AK Parti adeta tam kadro MHP Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Pehlivan'a ziyarette gerçekleştirdi. 

MHP'nin başarılı Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Pehlivan yapmış olduğu aktiv çalışmalar ile büyük takdir topluyor. Geçtiğimiz gün AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve çok sayıda AK Partili yetkili MHP Bozüyük ilçe Başkanlığını ziyaret etti. 

MHP Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Pehlivan yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Ak Parti Bilecik Milletvekili Sayın Selim YAĞCI, Bilecik İlgenel Meclis Başkanı Sayın Osman YILMAZ, İstikamet Döküm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muhammed Sadi ÖKSÜZ, Ak Parti Bozüyük ilçe Başkanı Sayın Hüsnü ERSOY, Bilecik İlgenel Meclis Üyesi Sayın Mesut ÇETİN ve Akparti Bozüyük ilçe yönetimi, MHP Bozüyük ilçe teşkilatımızı ziyarete geldiler. İlçemiz hakkında fikir alışverişi ve istişarelerde bulunduk. Misafirlerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşkilatımız adına teşekkür ediyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.