ÜRETEN BELEDİYE, BOZÜYÜK

BOZÜYÜK Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizin daha modern bir görünüm kazanması amacıyla üretilen dekoratif saksılar parklar ve yeşil alanlardaki yerlerini almaya devam ediyor. 

ÜRETEN BELEDİYE, BOZÜYÜK
17 Haziran 2021 Perşembe 12:33

SATIN ALMAK YERİNE KENDİMİZ ÜRETİYORUZ

Bir ağaç ve açık hava görseli olabilir


    Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizin daha modern bir görünüm kazanması amacıyla üretilen dekoratif saksılar parklar ve yeşil alanlardaki yerlerini almaya devam ediyor. 
    Tamamı belediyemiz ekiplerince üretilen saksıların ilk aşaması metal profillerin belirlenen forma getirilmesi ile başlıyor.  Tasarlanan şekle getirilen metal profiller, kaynak ve taşlama işlemlerinin ardından boyanıyor. Çiçeklerin yerleştirildiği saksılar ise cam elyafı ve polyester kimyasallar ile kalıplara dökülerek üretiliyor.  Baştan sona tüm aşamaları belediyemizde üretilen ve dekoratif saksılar; piyasanın çok daha altında bir maliyetle ilçemize kazandırılıyor.   Üretimi ve montajı bünyemizde yapılan dekoratif saksılar belediyemiz bütçesine de katkı sağlıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.