VALİ KIZILKAYA'DAN BOZÜYÜK ZİYARETLERİ

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik Valiliği görevine atanan Vali Dr. Kemal Kızılkaya ilçemizi ziyaret etti

VALİ KIZILKAYA'DAN BOZÜYÜK ZİYARETLERİ
23 Ekim 2021 Cumartesi 12:49

BİLECİK VALİSİ KEMAL KIZILKAYA İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ 


     Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik Valiliği görevine atanan Vali Dr. Kemal Kızılkaya Bozüyük ilçemizi ziyaret etti 
     Bilecik Valisi Kızılkaya ilk olarak Bozüyük İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederken, kendisini kaymakamlıkta Bozüyük Kaymakamımız Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve kurum müdürleri karşıladı. Kaymakamlıktaki görüşmelerin ardından Belediyemizi ziyaret eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya burada Belediye Başkanımız ve Başkan yardımcılarımız ile bir araya geldi. Başkanımız Bakkalcıoğlu, Vali Kızılkaya’ya belediyemiz tarafından tamamlanan  ve devam eden projeler ile ilçemiz hakkında çeşitli bilgiler verdi. Ziyaretin ardından Başkanımız Bakkalcıoğlu, Vali Kızılkaya’ya ilçemize göstermiş olduğu ilgi ve alaka nedeni ile teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu. Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’da Başkanımız Bakkalcıoğlu’na göstermiş olduğu misafirperverlik nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.