BİLECİK'İ TANITTILAR

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 37. Olağan Meclis Toplantısı ve Sağlıklı Beslenme, Yerel Yönetimler Konferansı, Nevşehir Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

BİLECİK'İ TANITTILAR
02 Haziran 2022 Perşembe 18:18

SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ TOPLANTISI NEVŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 37. Olağan Meclis Toplantısı ve Sağlıklı Beslenme, Yerel Yönetimler Konferansı, Nevşehir Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üye belediyelerin Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Belediye Koordinatörlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya; Bilecik Belediyesini temsilen Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Nurten Bilecikligil ve Birlik Koordinatörü Hakan Yavuz katıldı.
Sağlıklı kentlerin oluşması ve bu yönde yeni çalışmaların ve projelerin gerçekleştirilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Sağlıklı Kentler Birliği üyeleri, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir araya geldi.

TOPLANTIDA BİLECİK’E ÖZGÜ HEDİYELER TANITILDI

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın da iyi dilek temennileri ve mesajlarının iletildiği toplantıda ayrıca ev sahibi Belediyeye Bilecik’e özgü hediyeler takdim edildi.
Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan V. Subaşı, ‘’Ev sahibi Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, belediye başkanları, meclis üyeleri ve tüm katılımcılara destekleri için teşekkür ediyorum. Sağlıklı Kentler Birliği’nin bir üyesi olarak bizler de bu yönde anlamlı ve güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz.  Katılım sağlayabilen ve yeni üye olan Belediyelerimize de iyi dilek temennilerimizi iletiyor, kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.