EV HANIMLARINA GERİ DÖNÜŞÜM SEMİNERİ

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliği ile ev hanımlarına yönelik olarak yangın ve geri dönüşüm semineri yapılacak.

EV HANIMLARINA GERİ DÖNÜŞÜM SEMİNERİ
18 Kasım 2021 Perşembe 15:15

EV HANIMLARINA YANGIN VE GERİ DÖNÜŞÜM SEMİNERİ
İlçemizde Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliği ile ev hanımlarına yönelik olarak yangın ve geri dönüşüm semineri yapılacak.
İlki 19 Kasım 2021 Cuma günü saat 14:00’te Tekke Mahalle’de yapılacak olan seminer programı her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilecek. Kuruluşlara, öğrencilere ve toplumun pek çok kesimine eğitim veren Belediyemiz İtfaiyesi, evde yangınla karşılaşma ihtimalleri en yüksek olan ev hanımlarına yangından korunmanın yollarını anlatacak. Ardından hanımlara Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından atık çöp miktarını azaltmak ve kaynakların tükenmesini önlemek, kaynakların lüzumsuz kullanımının önüne geçebilmek amacıyla çok önemli olan geri dönüşüm hakkında bilgiler verilecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.