kınalı keklikler doğaya salındı

Bilecik'te 19 Köyde toplam 475 kınalı keklik doğaya salındı.

14 Haziran 2022 Salı 23:10

Bilecik Valiliği bünyesinde Doğa ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından bir farkındalık oluşturmak amacıyla 19 köyde toplam 475 Kınalı Keklik doğaya salındı. 

Bekdemir köyünde düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, kınalı kekliği doğaya salmadık aynı zamanda masumiyet dolu minik kalplere de doğa sevgisi aşıladık" diye aktardı. 

Bilecik Valiliği Bünyesinde Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, "Bu gün 19 köyde toplam 475 Kınalı kekliğin salınımı için Bekdemir köyündeyiz. Kekliklerimiz doğaya salınmak için sabırsızlarınıyorlar. Bu gün Bilecik'te Doğa Milli Parklar Müdürlüğü bir farkındalık çalışması yürütüyor. Doğaya salınan bu kekliklerin hayırlar getirmesini diliyorum. Bugün sadece, Bilecik’imizde 19 köyde 475 Kınalı Kekliği doğaya salmadık. Aynı zamanda masumiyet dolu minik kalplere de doğa sevgisi aşıladık" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.