TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi Ekipleri; gül budama, yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını ilçemizin dört bir yanında sürdürüyor. 

TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
01 Temmuz 2021 Perşembe 10:55

İLÇEMİZ YEŞİL ALANLARINDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR


 Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi Ekipleri; gül budama, yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını ilçemizin dört bir yanında sürdürüyor. 
Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra caddelerdeki refüj ve yan bantlarda çalışmaları gerçekleştirilen yabani ot temizliği, gül budama ve çim biçme işlemleri ile bitkilerin gelişimine katkı sağlanırken, ilçemiz daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor. 
İlçemiz ortak kullanım alanlarında yapılan bakım çalışmaları sayesinde yeşil alanların bakımlı ve düzenli şekilde korunması sağlanıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.