AKYOL'DAN EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyolun 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Mesajı yayınladı.

AKYOL'DAN EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
06 Eylül 2021 Pazartesi 12:05

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Sami AKYOL´un 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Mesajı


Yeni bir eğitim-öğretim yılı, yeni umutlarla başlıyor. Eğitim camiası olarak ayrılıkların burukluğuyla geçirdiğimiz zorlu sürecin sonuna geldiğimizi umarak yeni heyecanlara kanat çırpıyoruz. Çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmanın yolu eğitim raylarından geçmektedir ki bu bağlamda eğitimde süreklilik ve istikrar devletin kalkınmasıyla doğru orantılıdır. Süreçte doğan aksaklıklar, geleceğimizi de tehdit eder. Geçen yıldan bu yana dünyayı etkileyen Covit19 salgını, ülkeleri yeni eğitim yönelimleri arayışına itmiştir. Biz de bakanlığımızın stratejileri doğrultusunda elimizden geldiğince, en iyi şekilde uzaktan eğitime adapte olmaya çalıştık.
Başladığımız bu yeni sezonda çok özlediğimiz yüz yüze eğitimin devamlılığı için bütün eğitim kurumlarımızda gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Gerek okulda gerekse sosyal yaşantımızda sağlık tedbirlerini uygulayıp uygulattığımız sürece yeni eğitim-öğretim yılını yüz yüze tamamlayabiliriz. Tüm eğitim personelimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin konuya hassasiyet göstereceğinden kuşkumuz yoktur.
Sevgideğer öğretmenlerimizin, geçen yıl boyunca tüm zor koşullara rağmen eğitimi sürdürme çabalarını gönülden kutlarım. Bu eğitim-öğretim yılında da öğrencilerinize, en az kendi çocuklarınız kadar özen göstereceğinizi biliyorum. Koşulların üzerinize yüklediği sorumlulukları her zamanki gibi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyor, şimdiden her birinize şükranlarımı sunuyorum.
Bir daha ayrı kalmamak dileğiyle çocuklarımı gönülden kucaklıyor, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sağlıklı ve kesintisiz geçmesini, hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.